Incubator electric clocitoare 60 oua cleo 5 intoarcere termostat

/layout/standard/images/fara-poza.jpgIncubatorul electric cu termostat si dispozitiv de intoarcere a oualelor CLEO 5 se foloseste in gospodariile individuale, la incubarea oualor provenite de la pasarile domestice.

 


Este construit pe principiul incubatorului de suprafata, ouale fiind asezate intr-un singur strat. Carcasa fabricata din masa plastica termoizolanta, asigura pastrarea temperaturii interioare.
Cand temperatura exterioara este scazuta se poate folosi o husa de protectie ce izoleaza carcasa, micsorand pierderile de caldura, incalzirea fiind asigurata de o rezistenta electrica.
Omogenizarea aerului in interior este facuta de un motor cu elice, controlul temperaturii fiind asigurat de un circuit electronic.
Prin orificiile practicate in carcase, se asigura o ventilare lenta si continua a aerului din interior, inlaturand astfel excesul de CO2 si alte noxe rezultate in timpul incubarii.

Umiditatea este asigurata prin umplerea cu apa a celor doua alveole (canale) A si B din semicarcasa inferioara a incubatorului.

 

Se recomanda o umiditate sporita in prima saptamana de incubare (cand trebuie preintampinata evaporarea apei din oua) si in ultimele 2 zile (pentru usurarea desprinderii puilor din membrane).


In restul perioadei umiditatea trebuie sa fie normala pentru a favoriza eliminarea noxelor.


Rotirea oualelor la 180° se face manual cu ajutorul dispozitivului de rotire cu care este prevazut incubatorul (se recomanda rotirea de 2 ori pe zi).

 

 

Specificatii:

  • capacitate 41 de oua (cu dispozitivul de intoarcere montat) sau 60 de oua (fara dispozitivul de intoarcere montat)
  • temperatura de incubare ~ 38° C ± 1° C
  • consum energie electrica ~ max. 1,4 kWh/24 ore, la temperatura mediului de + 20° C
  • Tensiune de alimentare: 230 V ~ 50 Hz

Urmati link-ul de mai jos pentru a comanda online.
http://www.shopper.com.ro/product.php?id_product=1168
Pret: 200,00 lei

/layout/standard/images/contacteaza-furnizorul.jpg